Ποδοσφαιριστησ : ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΆΜΥΝΑΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ : Νεκρός στο αυτοκίνητο του βρέθηκε ο ποδοσφαιριστής νίκος τσουμάνης.

Ο άτυχος ποδοσφαιριστής εντοπίστηκε νεκρός και δεμένος με tire up στο αμάξι του το πρωί της τρίτης στη μαρίνα της νέας κρήνης, στην καλαμαριά . Μέσα στο αυτοκίνητό του, εντοπίστηκε με αυτοσχέδιο βρόγχο στο λαιμό του ο 30χρονος ποδοσφαιριστής νίκος τσουμάνης. Αστυνομικοί του τμήματος καλαμαριάς έσπευσαν στο σημείο, ενώ ο ιατροδικαστής εκτιμά ότι ο θάνατος του νεαρού ποδοσφαιριστή προήλθε από πνιγμό, . Ο νεαρός ποδοσφαιριστής σύμφωνα με αστυνομικές πηγές βρέθηκε με διπλά tie wrap περασμένα στον λαιμό του, με το κούμπωμα να βρίσκεται στο πλάι. Σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport.gr, ο πρώην ποδοσφαιριστής του άρη και του απόλλωνα καλαμαριάς βρέθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες από την .

Ο νίκος τσουμάνης βρέθηκε νεκρός το πρωί της τρίτης, σε ηλικία 31 ετών. Ο ΠΟÎ
Ο ΠΟÎ"ΟΣΦÎ'ΙΡΙΣΤΗΣ ΠΕΡΟ Î'ΝΤΙΤΣ from i.ytimg.com
Αστυνομικοί του τμήματος καλαμαριάς έσπευσαν στο σημείο, ενώ ο ιατροδικαστής εκτιμά ότι ο θάνατος του νεαρού ποδοσφαιριστή προήλθε από πνιγμό, . Ο νεαρός ποδοσφαιριστής σύμφωνα με αστυνομικές πηγές βρέθηκε με διπλά tie wrap περασμένα στον λαιμό του, με το κούμπωμα να βρίσκεται στο πλάι. Πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστό πως συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές, επί αγγλικού εδάφους, κάποιος ποδοσφαιριστής της μπράιτον, ο οποίος κατηγορείται για . Με μια πολύ δυσάρεστη είδηση ξεκίνησε η μέρα, καθώς ο 31χρονος ποδοσφαιριστής του μακεδονικού, νίκος τσουμάνης, βρέθηκε νεκρός. Μέσα στο αυτοκίνητό του, εντοπίστηκε με αυτοσχέδιο βρόγχο στο λαιμό του ο 30χρονος ποδοσφαιριστής νίκος τσουμάνης. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή με θητεία στα γήπεδα της super league . Σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport.gr, ο πρώην ποδοσφαιριστής του άρη και του απόλλωνα καλαμαριάς βρέθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες από την . Ο άτυχος ποδοσφαιριστής εντοπίστηκε νεκρός και δεμένος με tire up στο αμάξι του το πρωί της τρίτης στη μαρίνα της νέας κρήνης, στην καλαμαριά .

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή με θητεία στα γήπεδα της super league .

Μέσα στο αυτοκίνητό του, εντοπίστηκε με αυτοσχέδιο βρόγχο στο λαιμό του ο 30χρονος ποδοσφαιριστής νίκος τσουμάνης. Πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστό πως συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές, επί αγγλικού εδάφους, κάποιος ποδοσφαιριστής της μπράιτον, ο οποίος κατηγορείται για . Με μια πολύ δυσάρεστη είδηση ξεκίνησε η μέρα, καθώς ο 31χρονος ποδοσφαιριστής του μακεδονικού, νίκος τσουμάνης, βρέθηκε νεκρός. Αστυνομικοί του τμήματος καλαμαριάς έσπευσαν στο σημείο, ενώ ο ιατροδικαστής εκτιμά ότι ο θάνατος του νεαρού ποδοσφαιριστή προήλθε από πνιγμό, . Ο νεαρός ποδοσφαιριστής σύμφωνα με αστυνομικές πηγές βρέθηκε με διπλά tie wrap περασμένα στον λαιμό του, με το κούμπωμα να βρίσκεται στο πλάι. Ο νίκος τσουμάνης βρέθηκε νεκρός το πρωί της τρίτης, σε ηλικία 31 ετών. Νεκρός στο αυτοκίνητο του βρέθηκε ο ποδοσφαιριστής νίκος τσουμάνης. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή με θητεία στα γήπεδα της super league . Σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport.gr, ο πρώην ποδοσφαιριστής του άρη και του απόλλωνα καλαμαριάς βρέθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες από την . Ο άτυχος ποδοσφαιριστής εντοπίστηκε νεκρός και δεμένος με tire up στο αμάξι του το πρωί της τρίτης στη μαρίνα της νέας κρήνης, στην καλαμαριά .

Σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport.gr, ο πρώην ποδοσφαιριστής του άρη και του απόλλωνα καλαμαριάς βρέθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες από την . Ο νεαρός ποδοσφαιριστής σύμφωνα με αστυνομικές πηγές βρέθηκε με διπλά tie wrap περασμένα στον λαιμό του, με το κούμπωμα να βρίσκεται στο πλάι. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή με θητεία στα γήπεδα της super league . Ο νίκος τσουμάνης βρέθηκε νεκρός το πρωί της τρίτης, σε ηλικία 31 ετών. Ο άτυχος ποδοσφαιριστής εντοπίστηκε νεκρός και δεμένος με tire up στο αμάξι του το πρωί της τρίτης στη μαρίνα της νέας κρήνης, στην καλαμαριά .

Πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστό πως συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές, επί αγγλικού εδάφους, κάποιος ποδοσφαιριστής της μπράιτον, ο οποίος κατηγορείται για . ΤΟ ΥΠΟΥΡÎ
ΤΟ ΥΠΟΥΡÎ"ΕΙΟ ΆΜΥΝÎ'Σ Î"ΙÎ'ΨΕΥÎ"ΕΙ from www.tastv.gr
Με μια πολύ δυσάρεστη είδηση ξεκίνησε η μέρα, καθώς ο 31χρονος ποδοσφαιριστής του μακεδονικού, νίκος τσουμάνης, βρέθηκε νεκρός. Μέσα στο αυτοκίνητό του, εντοπίστηκε με αυτοσχέδιο βρόγχο στο λαιμό του ο 30χρονος ποδοσφαιριστής νίκος τσουμάνης. Σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport.gr, ο πρώην ποδοσφαιριστής του άρη και του απόλλωνα καλαμαριάς βρέθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες από την . Ο άτυχος ποδοσφαιριστής εντοπίστηκε νεκρός και δεμένος με tire up στο αμάξι του το πρωί της τρίτης στη μαρίνα της νέας κρήνης, στην καλαμαριά . Ο νίκος τσουμάνης βρέθηκε νεκρός το πρωί της τρίτης, σε ηλικία 31 ετών. Πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστό πως συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές, επί αγγλικού εδάφους, κάποιος ποδοσφαιριστής της μπράιτον, ο οποίος κατηγορείται για . Πρόκειται για ποδοσφαιριστή με θητεία στα γήπεδα της super league . Νεκρός στο αυτοκίνητο του βρέθηκε ο ποδοσφαιριστής νίκος τσουμάνης.

Αστυνομικοί του τμήματος καλαμαριάς έσπευσαν στο σημείο, ενώ ο ιατροδικαστής εκτιμά ότι ο θάνατος του νεαρού ποδοσφαιριστή προήλθε από πνιγμό, .

Αστυνομικοί του τμήματος καλαμαριάς έσπευσαν στο σημείο, ενώ ο ιατροδικαστής εκτιμά ότι ο θάνατος του νεαρού ποδοσφαιριστή προήλθε από πνιγμό, . Μέσα στο αυτοκίνητό του, εντοπίστηκε με αυτοσχέδιο βρόγχο στο λαιμό του ο 30χρονος ποδοσφαιριστής νίκος τσουμάνης. Με μια πολύ δυσάρεστη είδηση ξεκίνησε η μέρα, καθώς ο 31χρονος ποδοσφαιριστής του μακεδονικού, νίκος τσουμάνης, βρέθηκε νεκρός. Σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport.gr, ο πρώην ποδοσφαιριστής του άρη και του απόλλωνα καλαμαριάς βρέθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες από την . Πρόκειται για ποδοσφαιριστή με θητεία στα γήπεδα της super league . Ο άτυχος ποδοσφαιριστής εντοπίστηκε νεκρός και δεμένος με tire up στο αμάξι του το πρωί της τρίτης στη μαρίνα της νέας κρήνης, στην καλαμαριά . Νεκρός στο αυτοκίνητο του βρέθηκε ο ποδοσφαιριστής νίκος τσουμάνης. Ο νίκος τσουμάνης βρέθηκε νεκρός το πρωί της τρίτης, σε ηλικία 31 ετών. Πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστό πως συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές, επί αγγλικού εδάφους, κάποιος ποδοσφαιριστής της μπράιτον, ο οποίος κατηγορείται για . Ο νεαρός ποδοσφαιριστής σύμφωνα με αστυνομικές πηγές βρέθηκε με διπλά tie wrap περασμένα στον λαιμό του, με το κούμπωμα να βρίσκεται στο πλάι.

Νεκρός στο αυτοκίνητο του βρέθηκε ο ποδοσφαιριστής νίκος τσουμάνης. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή με θητεία στα γήπεδα της super league . Μέσα στο αυτοκίνητό του, εντοπίστηκε με αυτοσχέδιο βρόγχο στο λαιμό του ο 30χρονος ποδοσφαιριστής νίκος τσουμάνης. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής σύμφωνα με αστυνομικές πηγές βρέθηκε με διπλά tie wrap περασμένα στον λαιμό του, με το κούμπωμα να βρίσκεται στο πλάι. Με μια πολύ δυσάρεστη είδηση ξεκίνησε η μέρα, καθώς ο 31χρονος ποδοσφαιριστής του μακεδονικού, νίκος τσουμάνης, βρέθηκε νεκρός.

Νεκρός στο αυτοκίνητο του βρέθηκε ο ποδοσφαιριστής νίκος τσουμάνης. kotetsi: ΟΥÎ
kotetsi: ΟΥÎ"Î"Î'ΡΕΖΟΣ- ΕΦÎ'Î"Î' ΧΥΛΟΠΙΤÎ' from 4.bp.blogspot.com
Αστυνομικοί του τμήματος καλαμαριάς έσπευσαν στο σημείο, ενώ ο ιατροδικαστής εκτιμά ότι ο θάνατος του νεαρού ποδοσφαιριστή προήλθε από πνιγμό, . Ο νεαρός ποδοσφαιριστής σύμφωνα με αστυνομικές πηγές βρέθηκε με διπλά tie wrap περασμένα στον λαιμό του, με το κούμπωμα να βρίσκεται στο πλάι. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή με θητεία στα γήπεδα της super league . Μέσα στο αυτοκίνητό του, εντοπίστηκε με αυτοσχέδιο βρόγχο στο λαιμό του ο 30χρονος ποδοσφαιριστής νίκος τσουμάνης. Με μια πολύ δυσάρεστη είδηση ξεκίνησε η μέρα, καθώς ο 31χρονος ποδοσφαιριστής του μακεδονικού, νίκος τσουμάνης, βρέθηκε νεκρός. Πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστό πως συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές, επί αγγλικού εδάφους, κάποιος ποδοσφαιριστής της μπράιτον, ο οποίος κατηγορείται για . Ο νίκος τσουμάνης βρέθηκε νεκρός το πρωί της τρίτης, σε ηλικία 31 ετών. Νεκρός στο αυτοκίνητο του βρέθηκε ο ποδοσφαιριστής νίκος τσουμάνης.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή με θητεία στα γήπεδα της super league .

Αστυνομικοί του τμήματος καλαμαριάς έσπευσαν στο σημείο, ενώ ο ιατροδικαστής εκτιμά ότι ο θάνατος του νεαρού ποδοσφαιριστή προήλθε από πνιγμό, . Πρόκειται για ποδοσφαιριστή με θητεία στα γήπεδα της super league . Ο νίκος τσουμάνης βρέθηκε νεκρός το πρωί της τρίτης, σε ηλικία 31 ετών. Πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστό πως συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές, επί αγγλικού εδάφους, κάποιος ποδοσφαιριστής της μπράιτον, ο οποίος κατηγορείται για . Νεκρός στο αυτοκίνητο του βρέθηκε ο ποδοσφαιριστής νίκος τσουμάνης. Μέσα στο αυτοκίνητό του, εντοπίστηκε με αυτοσχέδιο βρόγχο στο λαιμό του ο 30χρονος ποδοσφαιριστής νίκος τσουμάνης. Ο άτυχος ποδοσφαιριστής εντοπίστηκε νεκρός και δεμένος με tire up στο αμάξι του το πρωί της τρίτης στη μαρίνα της νέας κρήνης, στην καλαμαριά . Ο νεαρός ποδοσφαιριστής σύμφωνα με αστυνομικές πηγές βρέθηκε με διπλά tie wrap περασμένα στον λαιμό του, με το κούμπωμα να βρίσκεται στο πλάι. Σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport.gr, ο πρώην ποδοσφαιριστής του άρη και του απόλλωνα καλαμαριάς βρέθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες από την . Με μια πολύ δυσάρεστη είδηση ξεκίνησε η μέρα, καθώς ο 31χρονος ποδοσφαιριστής του μακεδονικού, νίκος τσουμάνης, βρέθηκε νεκρός.

Ποδοσφαιριστησ : ΤΟ ΥΠΟΥΡÎ"ΕΙΟ ΆΜΥΝÎ'Σ Î"ΙÎ'ΨΕΥÎ"ΕΙ : Νεκρός στο αυτοκίνητο του βρέθηκε ο ποδοσφαιριστής νίκος τσουμάνης.. Νεκρός στο αυτοκίνητο του βρέθηκε ο ποδοσφαιριστής νίκος τσουμάνης. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής σύμφωνα με αστυνομικές πηγές βρέθηκε με διπλά tie wrap περασμένα στον λαιμό του, με το κούμπωμα να βρίσκεται στο πλάι. Αστυνομικοί του τμήματος καλαμαριάς έσπευσαν στο σημείο, ενώ ο ιατροδικαστής εκτιμά ότι ο θάνατος του νεαρού ποδοσφαιριστή προήλθε από πνιγμό, . Πρόκειται για ποδοσφαιριστή με θητεία στα γήπεδα της super league . Ο άτυχος ποδοσφαιριστής εντοπίστηκε νεκρός και δεμένος με tire up στο αμάξι του το πρωί της τρίτης στη μαρίνα της νέας κρήνης, στην καλαμαριά .